produse / programe / rezultate
wellness

 

FII IN FORMA

Singura modalitate prin care lucrurile se pot schimba in viata ta este sa te schimbi tu insuti.                 

traieste in stil wellness                               

Rezultate
despre noi

 

DESPRE NOI

Infiintata in 1980 in Los Angeles, California, Compania Herbalife detine, de 27 de ani, locul de lider mondial in controlul greutatii si al nutritiei sanatoase.

mai multe detalii

Play movie
curs valutar

  curs valutar oferit de: curs valutar


Proteinele

Cuvantul proteina provine din limba greaca proteinus care inseamna "primul".

Proteinele, date fiind calitatile lor energetice si plastice, joaca un rol deosebit in viata celulelor, fapt ce impune includerea in alimentatie. Ele raspund necesitatilor celor trei functiuni fundamentale ale materiei vii: nutritie, crestere si reproducere.

Viata nu ar fi posibila fara molecula protetica, care are functii diverse incepand de la formarea materiei contractile a muschiului, la constituirea hormonilor, enzimelor, anticorpilor, trecand la transformarea energiei chimice in lucru mecanic si la transportul oxigenului si hidrogenului.

Proteinele intra in componenta tuturor celulelor, iau parte la formarea unor fermenti si intervin in desfasurarea tuturor proceselor vitale in organism: intra in structura multor hormoni; participa la formarea anticorpilor cu rolul de aparatori ai organismului impotriva microbilor si toxinelor acestora; intra in combinatii chimice cu substante chimice toxice, transformandu-le in substante netoxice; indeplinesc functia de transportatori formand diferite complexe (proteino-lipidic, proteino-glucidic, proteino-mineral, proteino-vitaminic, proteino-hidric si cu unele medicamente); participa la mentinerea echilibrului osmotic, la repartizarea apei si a substantelor dizolvate in ea in diferitele parti ale organismului; pot fi arse in organism cu scop energetic, 1 g de proteine eliberand 4 kcalorii.

Carnea, indiferent de origine, prezinta caracteristici nutritionale asemanatoare, continand in medie 15-20% proteine de calitate superioara. Este bogata in acizi aminati esentiali si este asimilata in proportie de 95% de organism.

Laptele contine proteine in proportie de 3,5% sub forma de cazeina.

Spre deosebire de lipide si glucide pe care organismul le poate inmagazina proteinele care depasesc necesarul se pierd.

Astfel este necesara prezenta acestora in alimentatia de zi cu zi intr-o ratie optima.

Herbalife International dezvolta programe de nutritie, programe de slabit, diete eficiente si personalizate, ce asigura necesarul zilnic de proteine a organismului. Aflati detalii pe acest site despre produsele Herbalife cu aport de proteine: Formula 3 Protein Powder si nu uita sa ceri informatii suplimentare de la consultantul tau de nutritie Herbalife.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact


Consultant de nutritie
Simona MORAR

Links | SANATHON | Termeni si conditii
Inspiratie pentru casa si gradina ta! ClickLink.ro Catalog WEB Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
SEO Romania Adauga.eu- Promovare site, Director web, Publicitate Online Link Rapid - Adauga site - director web gratuit Submit Your Site SmartNetBook.ro Myindex.ro Director Web
Cel mai cuprinzator director romanesc Portal Looker.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Search Engine Submission - AddMe
eXTReMe Tracker