produse / programe / rezultate
wellness

 

FII IN FORMA

Singura modalitate prin care lucrurile se pot schimba in viata ta este sa te schimbi tu insuti.                 

traieste in stil wellness                               

Rezultate
despre noi

 

DESPRE NOI

Infiintata in 1980 in Los Angeles, California, Compania Herbalife detine, de 27 de ani, locul de lider mondial in controlul greutatii si al nutritiei sanatoase.

mai multe detalii

Play movie
curs valutar

  curs valutar oferit de: curs valutar


Informeaza-te

Dupa cum dealtfel stii, inainte de a lua orice decizie, informeaza-te! Cu cat ai mai multe informatii despre ce inseamna sa slabesti, despre ce inseamna un program de slabit Herbalife adecvat, sau despre mentinerea greutatii in limitele normale, precum si despre alte mijloace pe care le ai la indemana pentru a obtine rezultate durabile, cu atat iti va fi mai usor sa incepi sa iti schimbi obiceiurile alimentare.

incearca sa nu iei decizii pripite. Nu te grabi sa tii cura de slabirede care ai citit ultima data in revista sau regimul pe care il tin prietenele tale. Nu toate metodele sunt bune pentru toti si risti sa actionezi intr-un mod ce iti pot afecta sanatatea.

Pentru ca rezultatele unui regim sa fie de lunga durata si sa nu aiba efecte negative, este foarte important sa discuti cu consultantul tau de nutritie in cadrul unei sedinte de evaluare nutritionala, despre un program de slabit care se potriveste cel mai bine organismului tau. Acesta este cel mai in masura sa-ti spuna care este cea mai buna solutie pentru tine. impreuna veti stabili un plan de actiune si tot el iti va raspunde tuturor intrebarilor tale despre regimul ales si tot el este cel ce iti va acorda consultanta si monitorizare gratuite pe tot parcursul programului.

Prin urmare, nimic nu e imposibil: mentinerea greutatii nu trebuie sa devina o obsesie, o corvoada; in cele din urma trebuie sa fie parte integranta din tine, sa te caracterizeze, sa te reprezinte. Numai asa poti avea rezultate!

Pentru programarea la o evaluare nutritionala, in vederea stabilirii unui program de slabit eficient, sau consultanta in mentinerea greutatii, iti punem la dispozitie suficiente instrumente pe acest site (telefon, messenger, mail) pe care le gasesti la indemana pe fiecare pagina. Totul pentru ca problema ta sa fie cat mai rapid rezolvata.

Consultatia de evaluare nutritionala este gratuita!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact


Consultant de nutritie
Simona MORAR

Links | SANATHON | Termeni si conditii
Inspiratie pentru casa si gradina ta! ClickLink.ro Catalog WEB Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
SEO Romania Adauga.eu- Promovare site, Director web, Publicitate Online Link Rapid - Adauga site - director web gratuit Submit Your Site SmartNetBook.ro Myindex.ro Director Web
Cel mai cuprinzator director romanesc Portal Looker.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Search Engine Submission - AddMe
eXTReMe Tracker