produse / programe / rezultate
wellness

 

FII IN FORMA

Singura modalitate prin care lucrurile se pot schimba in viata ta este sa te schimbi tu insuti.                 

traieste in stil wellness                               

Rezultate
despre noi

 

DESPRE NOI

Infiintata in 1980 in Los Angeles, California, Compania Herbalife detine, de 27 de ani, locul de lider mondial in controlul greutatii si al nutritiei sanatoase.

mai multe detalii

Play movie
curs valutar

  curs valutar oferit de: curs valutar


Indicele de Masa Corporala  (IMC)

Slabirea, la fel ca si obezitatea, comporta unele riscuri pentru sanatate. Indicele de masa corporala (IMC) este un instrument de evaluare a greutatii corporale; calcularea sa se face plecand de la greutatea corporala si de la inaltime. Valorile IMC-ului sunt interpretate astfel:

 

Evaluarea greutatii corporale

IMC

debilitate sau insuficienta ponderala

sub 18,5

greutate normala

intre 18,5 si 24,9

obezitate medie

intre 25 si 29,9

obezitate majora

intre 30 si 40

obezitate morbida

peste 40

 

Evaluarea greutatii corporale este mult mai importanta decat urcarea propriu-zisa pe cantar. Aceasta evaluare implica masurarea Indexului de masa corporala, a dimensiunii taliei si o scurta analiza a istoriei medicale. Aceste informatii sunt folosite pentru a determina riscurile la care esti supus/a.

Indicele de masa corporala (IMC) nu este o metoda de evaluare potrivita pentru:

  • copiii in crestere
  • femeile insarcinate
  • persoanele cu o masa musculara mare, spre exemplu sportivii

inca nu s-a stabilit cu claritate care este limita exacta de la care obezitatea comporta riscuri pentru sanatate. Este acceptat, in general, ca riscul de aparitie a unor boli legate de greutatea corporala mare incepe de la un IMC de 27 si este mult mai mare incepand de la un IMC de 30. La persoanele tinere (sub 20 de ani). Indicele de masa corporala (IMC )de peste 25 corespunde deja unui risc crescut.

Programeaza-te acum la consultantul tau de nutritie Herbalife, pentru evaluarea greutatii corporale. Consultatia este gratuita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact


Consultant de nutritie
Simona MORAR

Links | SANATHON | Termeni si conditii
Inspiratie pentru casa si gradina ta! ClickLink.ro Catalog WEB Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
SEO Romania Adauga.eu- Promovare site, Director web, Publicitate Online Link Rapid - Adauga site - director web gratuit Submit Your Site SmartNetBook.ro Myindex.ro Director Web
Cel mai cuprinzator director romanesc Portal Looker.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Search Engine Submission - AddMe
eXTReMe Tracker