produse / programe / rezultate
wellness

 

FII IN FORMA

Singura modalitate prin care lucrurile se pot schimba in viata ta este sa te schimbi tu insuti.                 

traieste in stil wellness                               

Rezultate
despre noi

 

DESPRE NOI

Infiintata in 1980 in Los Angeles, California, Compania Herbalife detine, de 27 de ani, locul de lider mondial in controlul greutatii si al nutritiei sanatoase.

mai multe detalii

Play movie
curs valutar

  curs valutar oferit de: curs valutar

Despre Herbalife

 

Infiintata in 1980 in Los Angeles, California, Compania Herbalife detine, de 30 de ani, locul de lider mondial in controlul greutatii si al nutritiei sanatoase.

Totodata, compania Herbalife detine postul privat de televiziune HBN, o pozitie solida pe piata, stabilitate si perspective de dezvoltare in viitor.

 

WellnessAceste aspecte au determinat doua dintre cele mai renumite companii de investitii de capital Whitney & Co si Golden Gate Capital, Inc sa investeasca in jur de 700 milioane $ in programe de cercetare stiintifica si dezvoltare a produselor Herbalife

Tehnologii avansate au fost folosite pentru a crea formule care sa raspunda nevoilor oricarei persoane - barbat sau femeie, copil sau persoana in varsta.

Bazate pe progresul stiintei nutritiei si al stiintei botanicii, produsele Herbalife au fost create pentru a ameliora calitatea vietii celor care le consuma.

 

 

WellnessRecunoscute in 74 de tari, produsele Herbalife au ajutat, in ultimul sfert de secol, peste 30 de milioane de clienti din intreaga lume in controlul greutatii, in obtinerea starii de bine si in recapatarea energiei.

Asociind intr-un mod fericit Natura cu Stiinta, echipa Herbalife, formata din oameni de stiinta si experti de renume mondial, a creat produsele cele mai inovatoare si avansate pentru o nutritie echilibrata si ingrijire personala.Septembrie 2009
Compania Herbalife a anuntat ca a incheiat un acord cu una dintre cele mai bune echipe de fotbal din Spania, Valencia CF, pentru a deveni sponsor oficial. Mai mult, Herbalife devine totodata furnizorul oficial de produse de nutritie al clubului spaniol.

Sponsorizarea echipei Valencia este a patra sponsorizare a unei echipe de fotbal dupa acordurile existente intre compania Herbalife si cluburile de fotbal LA Galaxy din SUA, FC Inter din Italia si FC Strasbourg din Franta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact


Consultant de nutritie
Simona MORAR

Links | SANATHON | Termeni si conditii
Inspiratie pentru casa si gradina ta! ClickLink.ro Catalog WEB Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
SEO Romania Adauga.eu- Promovare site, Director web, Publicitate Online Link Rapid - Adauga site - director web gratuit Submit Your Site SmartNetBook.ro Myindex.ro Director Web
Cel mai cuprinzator director romanesc Portal Looker.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Search Engine Submission - AddMe
eXTReMe Tracker