produse / programe / rezultate
wellness

 

FII IN FORMA

Singura modalitate prin care lucrurile se pot schimba in viata ta este sa te schimbi tu insuti.                 

traieste in stil wellness                               

Rezultate
despre noi

 

DESPRE NOI

Infiintata in 1980 in Los Angeles, California, Compania Herbalife detine, de 27 de ani, locul de lider mondial in controlul greutatii si al nutritiei sanatoase.

mai multe detalii

Play movie
curs valutar

  curs valutar oferit de: curs valutar

Produse

Toate produsele Herbalife sunt din plante, nu contin conservanti chimici si ingrediente de origine animala, sunt fabricate din ingrediente pure conform standardelor de calitate si control, ceea ce confirma ca aceste produse nu au componente daunatoare sanatatii.

Produsele nu sunt medicamente, ci alimente biologice concepute de catre medici dieteticieni americani, care in colaborare cu specialisti de la N.A.S.A. au creat o formula cu dozare optima a glucidelor, proteinelor, lipidelor, vitaminelor, mineralelor si microelementelor, capabila sa asigure nutritia optima a organismului uman, si implicit mentinerea sau redobandirea starii de sanatate.

HERBALIFE INTERNATIONAL este recunoscuta ca inovatoare in acest domeniu.

 

 

Sunt produse pentru o nutritie echilibrata, asigura cele mai bune elemente nutritive naturale. Ajuta corpul sa reduca asimilarea de calorii, in timp ce sustine asimilarea factorilor nutritivi necesari sanatatii. Acesti factori sunt oferiti intr-o forma usor digerabila, astfel incat, celulele sa poata functiona cu o eficienta maxima, chiar si atunci, cand exista antecedente referitoare la subnutritie, diete excesive sau diferite boli.

Restabilesc vilozitatile intestinului subtire (fragmente microscopice), imbunatatind asimilarea substantelor nutritive consumate. Celulele bine hranite din intregul corp se insanatosesc, astfel, dispar chiar si unele probleme de sanatate.
Curata organismul de toxine.
Ofera protectie celulara.

Produsele HERBALIFE sunt suplimente alimentare, care furnizeaza organismului un complex echilibrat de vitamine, minerale, oligoelemente si alte substante nutritive, cu o cantitate minima de calorii. Pe langa aceasta, il ajuta sa asimileze mai usor nutrientii.

Sunt sursa de enzime naturale din plante cu rol de activator celular. Astfel celulele functioneaza in mod optim cu activatori celulari si intreg organismul utilizeaza in mod eficient hrana pentru imbunatatirea sanatatii, vitalitatii, pentru procesele naturale de regenerare si pentru controlul greutatii.

Alte informatii utile

Acai Berry - It's 100% natural and the benefits will help you lose weight and develop higher overall health. It can even help you live longer and boost energy.

 

Contact


Consultant de nutritie
Simona MORAR

Links | SANATHON | Termeni si conditii
Inspiratie pentru casa si gradina ta! ClickLink.ro Catalog WEB Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
SEO Romania Adauga.eu- Promovare site, Director web, Publicitate Online Link Rapid - Adauga site - director web gratuit Submit Your Site SmartNetBook.ro Myindex.ro Director Web
Cel mai cuprinzator director romanesc Portal Looker.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Search Engine Submission - AddMe
eXTReMe Tracker